ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:06 28.07


Футбольний сезон в Україні стартував із поразки ворсклян. ФОТО

У неділю матчем "Ворскла" - "Зоря" стартував новий сезон вітчизняної футбольної прем'єр-ліги. Стартовий поєдинок сезону зібрав у Полтаві майже три тисячі уболівальників, які залишилися розчарованими результатом.

Ворскла — Зоря — 0:1

Гол: Лєднєв 3.

Ворскла: Ткаченко — Пердута, Чеснаков (к), Мартиненко, Кане — Скляр (Шехіч 73), Петровіч — Васін (Ребенок 83), Габелок, Артур (Челядін 90+1) — Коломоєць.

Зоря: Шевченко (к) — Тимчик, Вернидуб, Ханна (Чеберко 87), Михайличенко — Арвеладзе, Лєднєв (Чайковський 90+1) — Кочергін, Громов (Луньов 82), Хомченовський — Будківський.

28 липня 2019 року. Полтава. Стадіон «Ворскла». 29 градусів. 2647 глядачів.

Гру перенесли на три години назад (із запланованих 17:00) на прохання нового головного тренера луганської команди Віктора Скрипника. Завтра вранці у нього є важливі справи у Німеччині, тому він зазделегідь звернувся до полтавських колег із проханням піти назустріч, аби встигнути на літак. Тому командам довелося грати майже за тридцятиградусної спеки. Втім, незважаючи на це, суперники продемонстрували швидкий та видовищний футбол, у якому більше пощастило гостям.

Зоряни забили швидкий гол після помилки ворсклян в обороні — Лєднєв пробив Ткаченка ударом із семи метрів. Після цього перевага ворсклян не викликала сумнівів, але м'яч уперто не йшов у ворота. Варто сказати, що ворскляни переважали суперника за ударами у площину воріт (4:1), але єдиний постріл гостей виявився результативним, а Коломоєць, Габелок і Васін свої шанси змарнували. А Артур навіть забив, проте з триметрового офсайду.

Ворскляни програли, але за грою заслуговували на більше. Решта матчів стартового туру відбудуться 30 та 31 липня.

Капітан ворсклян Володимир Чеснаков після гри був розчарований підсумковим рахунком: "За грою ми не поступилися супернику і на один гол ми точно заслуговували у стартовому матчі сезону".

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.