ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:01 19.04


Гандбол: "Динамо" знову поступилося вдома, але - мінімально

Полтавське "Динамо" в матчі перенесеного туру Суперліги приймало вдома львівську команду "КДЮСШ-ЛДУФК-Політехнік" і поступилося з рахунком 22:23.

У домашній грі аутсайдери ліги - полтавці приймали передостанню команду турніру - "КДЮСШ-ЛДУФК-Політехнік" (Львів). На початку матчу гості вийшли вперед, але розрив у рахунку був невеликим - два-три м'ячі. Максимально львів'яни вийшли вперед - 6:9, а на перерву команди пішли за результату 8:11.

У другому таймі полтавці заходилися виправляти становище, та навіть скоротити відставання довго не могли. У середині тайму гості скористалися кількома помилками динамівців і вийшли вперед уже 12:17 - на п'ять пунктів. Усі потуги госпоарів наздогнати гостей впиралися в слабку реалізацію моментів та власні огріхи при грі у захисті. Та все ж за рахунку 20:23 на останніх хвилинах "Динамо" змогло організувати штурм, відіграти два м'ячі, але на більше їх не вистачило - поразка з мінімальним відривом 22:23.

У турнірній таблиці полтавці міцно останні.

Динамо: Дайментов, Кривошей, Дендеберя, Цокало (8), Мухін (1), Абрамов (3), Піхуля, Хауха, Прокопчук (1), Павлюков, Цуніхін, Нестеренко (1), Шевеля, Свириденко (2), Онас (6), Сенько.

Головний тренер - Олександр Горський.

Семиметрові: 4/2 - 5/1. Штрафний час: 12-6.

спорт, гандбол, Динамо, Політехнік, КДЮСШ

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.