ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:38 19.04


Суд призначив дев'ять років чоловіку, який зарізав свого квартиранта

Після вживання алкоголю господар будинку зарізав квартиранта. За вбивство йому присудили дев'ять років тюрми.

Полтавський районний суд засудив до дев'яти років ув'язнення господаря будинку, який зарізав квартиранта.

Наприкінці грудня 2015 року господар будинку та його квартирант вирішили підзаробити. Чоловіки погодились за гроші викопати на кладовищі яму для небіжчика. Після цього на отримані кошти вони купили алкоголь і почали пити.

Під час відпочинку чоловіки посварились, побились і господар будинку двічі вдарив ножем квартиранта. Від отриманих травм чоловік помер.

Після цього обвинувачений подзвонив знайомому та попросив його приїхати. Коли він прибув, то чоловіки разом відтягли тіло вбитого до сараю і продовжили пити. Вони пили добу, доки до будинку не приїхали правоохоронці. Їх викликала дружина загиблого, яка знайшла в сараї тіло чоловіка. В той фатальний день вона ночувала в сусідів.

На суді жінка розповіла, що того дня господар будинку сказав, що "завалив" її чоловіка. Вона подумала, що вони побились, тому зібрала речі і пішла до сусідів. За її словами, коли чоловіки разом випивали, то відпочинок часто закінчувалися бійкою.

Обвинувачений сказав, що не вбивав квартиранта, зазначивши, що він накинувся на господаря з ножем, а потім сам на нього напоровся. Однак експертизи підтвердили, що дві ножові рани були нанесені умисно:

При кожному з ударів пошкоджувались безпосередньо ділянки серця, що потягло за собою настання смерті потерпілого. При цьому в одному із випадків змінювалось положення клинка у рані, відповідно до додаткового порізу в рановому каналі, що свідчить про зміну положення руки особи, яка спричиняла ножові удари.

Тому господаря будинку визнали винним в умисному вбивстві. Вирок - дев'ять років.

ніж, убивство, суд

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.