ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:36 20.04


На щорічному великодньому ярмарку в Полтаві влаштують фестиваль із ліплення галушок

На наступний день після Великодня, 2 травня в Полтаві біля Свято-Успенського собору волонтери влаштують фестиваль паски та ярмарок.

2 травня о 12:00 на площі біля Свято-Успенського собору відбудеться щорічний Великодній ярмарок, який влаштовує "Полтавський батальйон небайдужих". Мета цього заходу - зібрати гроші для допомоги військовим.

Ми збираємо кошти на реабілітацію учасників війни. Минулого разу ми перераховували гроші, які виручили від реалізації товарів на ярмарку, пораненим бійцям. Цього року, думаю, буде так само. На попередньому такому заході, на Водохреще, ми виручили більше 30 тисяч гривень,

- розповіла нам волонтер Олена Лаптєва.

У нас зібрання проходять щотижня - і якось ми разом з іншими волонтерами вирішили спробувати провести такий ярмарок. Це було минулого року, на Хрещення. Тоді в нас було тільки п’ять столів, а зараз від бажаючих відбою немає. Дуже багато небайдужих людей, які просто приходять і пропонують допомогу. Ми вже дуже багатьом бійцям допомогли,

- додала Олена.

За словами Олени Лаптєвої, на ярмарку проведуть фестиваль паски та ліплення галушок:

Цього року ми проведемо фестиваль із ліплення галушок, потім їх готуватимемо на відкритому вогні там же, на ярмарку. Буде безпрограшна лотерея, майстер-класи, розпис великих яєць. Плюс - величезна кількість напоїв і страв - такі речі розлітаються миттєво, навіть не встигаємо готувати.

Їжа коштуватиме від 15 до 20 гривень. Зі страв будуть галушки, вареники, каша, плов, млинці, бублики, домашні цукерки, а з напоїв - чаї, узвари, компоти. Серед розваг буде безпрограшна лотерея, виступи артистів, майстер-класи для дітей та дорослих.

фестиваль, ярмарок, волонтери

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.