ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:22 21.04


На шахрайстві з виготовлення меблів чоловік заробив понад мільйон. Його судять у Полтаві

20 квітня Київським районним судом розпочато розгляд матеріалів кримінального провадження, відкритого за фактами понад 100 шахрайських дій, скоєних Віталієм Твардовським на території Полтавської області.

Як повідомив прокурор Полтавської місцевої прокуратури Григорій Гринь, який підтримує державне обвинувачення Твардовського у суді, досудовим розслідуванням встановлено, що протягом 2013-2014-х років більше 100 клієнтів замовили останньому виготовлення меблів. Загальна сума збитків, завданих потерпілим, сягає близько одного мільйона гривень.

Питому частку ошуканих складають пенсіонери та люди зі скромним достатком. Жертв приваблювали доступні ціни, нижчі за ринкові. Серед потерпілих, за інформацією прокуратури, – мешканці Кременчука, Полтави, Комсомольська, Лубен, Миргородщини та низки інших районів Полтавщини.

Григорій Гринь наголосив, що органам досудового розслідування відомо також про аналогічні факти злочинної діяльності Віталія Твардовського в інших регіонах України.

Є інформація про його аналогічну діяльність на Харківщині, Дніпропетровщині, а також у Києві та Запоріжжі. Громадянам, які стали жертвами афери Твардовського, прокурор радить звертатися до органів поліції або прокуратури за місцем проживання.

суд, шахрай, меблі

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.