ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:05 22.04


П'ятеро бандитів напали на 66-річну пенсіонерку

До Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 19 квітня невідомі особи здійснили розбійний напад на полтавчанку 66-ти років, інформує УНН-Центр із посиланням на правоохоронні органи.

Також нападу зазнала жінка, яка допомагала пенсіонерці по господарству.
Виїхавши на місце події поліцейські встановили, що п'ятеро осіб іншої національності, серед яких — жінка, з медичними пов'язками на обличчі та рукавицями на руках, проникли до домогосподарства 38-річного мешканця Кобеляцького району, де вчинили напад на його тещу та її помічницю.

Зловмисники погрожували жінкам палицею та предметом, схожим на пістолет, та викрали золоті прикраси та гроші. Правопорушники зникли на автомобілі "ВАЗ-2105" блакитного кольору.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники управління карного розшуку ГУ НП спільно з кобеляцькими оперативниками встановили осіб, причетних до вчинення тяжкого злочину. Ними виявилися особи іншої національності 28, 23 та 30-ти років.

Правопорушники затримані в порядку статті 208 КПК України. Речові докази вилучено. В ході проведення слідчих дій встановлено, що подібні злочини особи здійснили на території Київської та Дніпропетровської областей. Триває досудове слідство.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 КК України (Розбій). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

напад, бандити, поліція

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.