ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:30 23.09


Волейбольний "Фаворит" наказав довго жити

Наше видання отримало сьогодні, 23 вересня, малоприємну звістку з Лубен: місцевий спортклуб, волейбольна команда якого грала у Суперлізі, закривається.

"Гордість спортивної Полтавщини — єдиний волейбольний клуб, що змагався серед команд найвищого дивізіону у Суперлізі – СК Фаворит" офіційно припиняє свою діяльність. СК "Фаворит" 14 років захищав спортивну честь області і за цей час досяг високих результатів, зарекомендувавши себе авторитетним та сильним супротивником. В останньому сезоні СК "Фаворит" достойно повернувся до волейбольної Суперліги і закінчив сезон на п'ятому місці. Складна економічна ситуація в Україні, розбіжності у поглядах членів Федерації волейболу на розвиток української волейбольної Ліги, відсутність комплексної стратегії та підтримки команд, а також переорієнтація соціальної спрямованості єдиного генерального спонсора – всі ці чинники стали підґрунтям прийняття болючого рішення власників СК "Фаворит" про закриття клубу"
 — йдеться у зверненні клубу.

Усі ці роки ТМ "Гармонія" повністю утримувала СК "Фаворит", як генеральний спонсор, у рамках власного соціального проекту підтримки української молоді. Наразі керівництвом підприємства було прийнято рішення з переорієнтації соціального вектору у напрямку підтримки та розвитку дитячої творчості Лубенщини – на Центр Дозвілля "Гармонія" - культурний осередок Полтавщини. 26 вересня президент "Фаворита" Володимир Дорош збирає з приводу ліквідації клубу спеціальну прес-конференцію в Лубнах.

спорт, волейбол, СК Фаворит

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.