ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:27 24.04


"Ворскла" зробила "Динамо" чемпіоном країни з футболу

24 квітня у Києві полтавська "Ворскла" програла столичним динамівцям і подарувала своєму супернику чемпіонський титул. Команда Сергія Реброва стала недосяжною для "Шахтаря" за три тури до завершення чемпіонату.

"Ворскла" - особливий суперник для Сергія Реброва. Саме матчем проти полтавської команди почалася кар'єра Сергія Реброва в якості головного тренера "Динамо". Саме тоді, два роки тому, 20 квітня 2014 року кияни здобули вольову перемогу над "Ворсклою" - 2:1. І саме на стадіоні ворсклян Ребров узяв свій перший трофей - то були пам'ятні 2:1 над "Шахтарем" у фіналі Кубка країни 2014 року. Тепер перемога над ворсклянами зробила Реброва тренером чемпіонів України.

Сергій Ребров до звітного поєдинку виграв в якості головного тренера у Василя Сачко чотири матчі з чотирьох. Причому домашні перемоги здобувалися виключно з різницею в один м'яч (2:1 і 1:0), а гостьові були великими (3:0, 4:0). Традиції збереглися.

"Динамо" виставило на матч максимально бойовий склад, за одним винятком - травмований Драгович. Ворскляни не могли розраховувати з різних причин на Хльобаса, Богуша, Ковпака, а Громов залишився у запасі та вийшов на поле у другому таймі.

Ворскляни провели матч значно нижче власних можливостей. І кияни не форсували подій, проте виграли, скориставшись помилкою гостей у першому таймі. Ярмоленко переграв Пердуту і Дитятьєва та віддав ідеальний пас на Мораеса, який влучно пробив у кут - 1:0.

У другому таймі суперники мали по два реальних шанси забити, але ними не скористалися. У полтавців моменти були у Андрія Ткачука і Володимира Чеснакова, ударам яких бракувало влучності.


Динамо - Ворскла - 1:0

Гол: Мораес (36).
Динамо: Шовковський - Даніло Сілва, Віда, Хачеріді, Антунеш - Рибалка, Ярмоленко, Сидорчук (Гармаш 67), Велозу (Буяльський 81), Гусєв (Гонсалес 67) - Мораес.
Ворскла: Непогодов - Сімінін, Даллку, Дитятьєв, Пердута (Сапай 40) - Бартулович (Громов 62), А. Ткачук, Чеснаков, Скляр, Ребенок - Шиндер.

Полтавці за три тури до фінішу - п'яті - 36 очок. У шостої - "Олександрії" - 31.

спорт, футбол, ФК Ворскла

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.