ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:02 25.04


Денис Каліберда в Італії боротиметься за волейбольне скудетто

У півфіналі плей-офф чемпіонату Італії з волейболу серед команд Серії А "Перуджа", у складі якої виступає полтавець Денис Каліберда, перемогла у серії до трьох перемог клуб "Чивітанова-Марке" - 3:1.

У цій півфінальній серії Каліберда набрав у чотирьох матчах 45 очок. У першій грі (3:2) - 15 очок, у другій (3:0) - 11, у третій (2:3) - 10, у четвертій (3:0) - 9 очок.

Вихід "Перуджі" до фіналу плей-офф, в якому буде розіграно скудетто - звання чемпіона Італії, став справжньою сенсацією. Адже команда Каліберди, яка в регулярному чемпіонаті посіла п'яте місце, у півфіналі перемогла "Чивітанова-Марке" - команду, яка минулого сезону виборола Суперкубок Італії, два місяці тому впевнено перемогла у регулярному чемпіонаті, а 17 квітня (у паузі півфіналу італійського плей-офф) у Кракові (Польща) завоювала бронзові медалі "Фіналу чотирьох" європейської волейбольної Ліги чемпіонів.

Таким чином "молода" волейбольна "Перуджа" (клуб створено у 2001 році) у 71-му чемпіонаті Італії вже повторила своє найвище досягнення у Серії А - друге місце (вперше - в сезоні 2004/2005).

волейбол, спорт, Каліберда

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.