ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:59 25.04


Полтавська дирекція "Укрпошти" відремонтує офісну техніку на майже 184 тисячі гривень

У Полтаві місцева дирекція "Укрпошти" сплатить полтавському підприємству "Єврокод" 183.8 тисячі гривень за технічне обслуговування і ремонт офісної обчислювальної техніки.

Для забезпечення безперебійної роботи реєстраторів розрахункових операцій на відділеннях поштового зв'язку Полтавська дирекція УДППЗ "Укрпошта" замовила ремонт офісної обчислювальної техніки. На це витратять 183 тисячі 885 гривень 65 копійок (з ПДВ). Договір укладено з ТОВ "Єврокод", про що зазначається в тендерній документації.

Ремонт відбуватиметься за кошти підприємства. Серед послуг, які має виконати полтавське ТОВ "Єврокод", заміна та ремонт клавіатур, чистка та ремонт принтера, годинника, ремонт блоків живлення, заміна акумуляторної батареї, катриджів, друкуючої стрічки та подібне. Всього Полтавська дирекція "Укрпошти" замовила 889 послуг.

Техніку мають відремонтувати до 31 грудня 2016 року. Ремонт відбудеться не тільки в Полтаві, але й в 25 обласних відділах поштового зв'язку. Зокрема, в Кременчуці, Зінькові, Гадячі, Лубнах, Котельві, Диканці, Машівці, Решетилівці та ін.

У конкурсі брала участь і сумська компанія "ТК ЕВМ СЕРВІС". Однак вона запропонувала надати ті ж самі послуги за суму, яка майже на 10 тисяч більша, ніж пропозиція полтавської компанії – за 192.4 тисячі гривень. Тому договір на закупівлю послуг Полтавська дирекція "Укрпошти" уклала з ТОВ "Єврокод".

Укрпошта, тендер

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.