ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:00 26.10


"Легіон" виграв Кубок Полтавщини з футболу

Полтавський "Легіон" у напруженому фіналі Кубка Полтавської області з футболу з мінімальним рахунком переграв чемпіона області - "Олімпію" (Савинці) - 1:0 і виборов почесний трофей - уперше в історії команди.

Фінал Кубка Полтавщини з футболу 2019 року відбувся сьогодні, 26 жовтня, у Пирятині. Полтавці перемогли чемпіонів області завдяки єдиному голу, який забив півзахисник Максим Шмиголь у середині першого тайму.

За рівної гри, в якій обидві команди мали шанси на успіх, більше пощастило команді Сергія Ягодовського. Цьогоріч "Легіон" виграв чемпіонат Полтави і має нагоду поборотися за Суперкубок області.

Поєдинок за Суперкубок, в якому знову зустрінуться ці ж добре знайомі один одному суперники, відбудеться 6 листопаді у Полтаві, на центральному стадіоні імені Бутовського.

До цього "Олімпія" вигравала Кубок Полтавщини 5 разів поспіль.

Легіон — Олімпія — 1:0

Гол: Шмиголь 26.

Легіон: Чуваєв, Вовкодав, Мороз, Таранушич, Савенков, Ничипорук, Масюк, Радченко, Шмиголь (Харчинський, 64, Бараннік, 88), Шевченко, Місяйло. Тренер — Сергій Бубнов.

Олімпія: Казаков, Момот (Рудченко, 87), Тарганчук, Богомаз, Кірпіченко (Гриценко, 80), Бажан (Стрельцов, 46), Світличний, Тимченко (Співак, 68), Субочєв, Ковтун, Малик. Тренер — Олександр Кулик.

спорт, футбол, аматори, ФФП

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.