ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:01 27.04


Прокуратура просить міську раду провести службове розслідування в КАТП-1628

Директор КАТП-1628 нібито дозволив своїй тещі безоплатно користуватись буфетом підприємства. Прокуратура склала на нього адмінпротоколи і просить міську раду провести службове розслідування.

Керівник Полтавської місцевої прокуратури Полтавської області М.О.Дубинка направив подання до міської ради, в якому зазначив, що необхідно провести службове розслідування в КАТП-1628. Прокуратура навела факти того, що директор підприємства Третяков Д.В. безоплатно дозволив своїй тещі Смірновій Л.І. здійснювати підприємницьку діяльність в КАТП-1628. Третяков про це не повідомив міську раду, тому прокуратура склала на нього адміністративні протоколи про конфлікт інтересів.

1 січня 2012 року між Третяковим та його тещею Смірновою був укладений договір про надання послуг харчування працівникам КАТП-1628 до кінця 2012 року. Після того, як термін дії договору сплив, жінка продовжувала надавати послуги в буфеті підприємства, не сплачуючи за комунальні послуги. Крім того, з зарплати працівників відраховувалися гроші за харчування. Таким чином теща керівника збагатилась на 419.1 тисячі гривень.

КАТП-1628, Третяков, прокуратура

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.