ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:36 28.04


Гендиректора "Лтави" Євгена Лопушинського поранено

Очільник обласної телерадіокомпанії "Лтава" Євген Лопушинський сьогодні вранці з дому потрапив до лікарні з ножовим пораненням у груди.

28 квітня директор телеканалу "Лтава" був доставлений у важкому стані до реанімаційного відділення Полтавської районної лікарні з ножовим пораненням в область серця. За словами лікарів, стан Євгена Лопушинського наразі задовільний, життєво важливі органи функціонують нормально. Його прооперували полтавські хірурги, серед яких - фахівці обласної лікарні. Тим часом поліція з’ясовує обставини ситуації довкола відомого полтавського медійника.

Колеги та знайомі Євгена Лопушинського шоковані звісткою про ймовірну спробу суїциду, яку, втім, поки що не підтверджують у поліції. Ще вчора він виступав перед працівниками телерадіокомпінії на загальних зборах трудового колективу, проте журналісти помітили, що настрій у керівника був поганий, пониклий.

Зураб Аласанія, голова НТКУ та безпосередній керівник Лопушинського, на власній сторінці у соцмережі відреагував на події у Полтаві так:

У мене є підстави думати, що те, що трапилося -- стало наслідком довгих, складних та помилкових відносин Євгена з місцевою владою

Лопушинському – 32 роки, а полтавську обласну телерадіокомпанію очолив два роки тому, після подій Майдану, активним учасником яких він був.

ТРК Лтава, Лопушинський, медіа

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.