ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:02 28.04


Катерина Ковальчук узяла парне "срібло" чемпіонату країни з боулінгу

У Києві відбувся сьомий етап чемпіонату країни з боулінгу 2015-2016 років, за підсумками якого визначилися переможці та призери в ігрових парах.

Парна першість пройшла у три етапи, залік тут відбувався за двома кращими етапами. Ще до початку третього (парного) етапу Катерина Ковальчук - багаторазова чемпіонка Полтавщини з боулінгу - разом із Вікторією Семизенко (Одеса) вже були призерами змагань. Адже на першому етапі вони були першими (20 очок), на другому - другими (18 очок). На третьому етапі вони посіли дев'яте місце). За сумою двох кращих етапів (із трьох) Ковальчук-Семизенко набрали 38 очок і завоювали срібні медалі. Нагадаю, що раніше полтавка Катерина Ковальчук також завоювали "бронзу" у першості жіночих команд-четвірок чемпіонату країни 2015-16.

Чемпіонками України серед жіночих пар стала наша землячка-полтавка Альона Рощенко (Міщенко), яка вже багато років виступає за збірну Києва, та інша киянка - Олександра Левчук, ця пара набрала максимум очок - 40 (по 20 - за перемоги на другому та третьому етапах). Бронзовими призерками стали Наталія Щербініна (Черкаси)-Лілія Кононенко (Київ) - 26 очок.

Чемпіонат України з боулінгу завершиться 14 травня у Черкасах, де відбудеться завершальний восьмий етап - Гранд-фінал особистої першості за підсумками попередніх семи етапів (топ-24 серед чоловіків і топ-16 серед жінок). В обох першостях виступатимуть полтавці. Серед чоловіків - Владислав Яловега, який у рейтингу чемпіонату 2015-2016 після 7-ми етапів посідає 20-ту позицію (85 очок), серед жінок - Катерина Ковальчук, яка в особистому рейтингу - 11-та (45 очок).

спорт, боулінг

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.