ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:40 29.04


Не стало Валерія Щербини

27 квітня 2016 року на 76-му році обірвалося життя Валерія Івановича Щербини – ветерана полтавського спорту, відомого педагога-організатора.

Валерія Івановича знають перш за все як великого поціновувача хокею. Саме за його ініціативи у Полтаві проводилися дитячі змагання з цього виду спорту. Саме він був головним арбітром чемпіонату області серед ветеранів, виховав не один десяток відомих спортсменів.

З 1962 року та протягом майже п’яти десятків років Валерій Іванович працював у структурі ЖЕД № 10 на посаді слюсара-ремонтника та бригадира. У період з 1974 по 2010 роки він на добровільних засадах очолював дитячо-юнацький клуб "Промінь". Його вихованці різних поколінь неодноразово ставали переможцями та призерами змагань на призи клубу "Золота шайба" та "Шкіряний м’яч". Початкову школу Валерія Івановича Щербини пройшли такі відомі футболісти як Євген Похлєбаєв, Сергій Коновалов, брати Ігор і Андрій Толстови та багато інших.

Навіть після виходу на пенсію Валерій Іванович залишався активним учасником спортивного життя міста. Його головною метою було збудувати у нашому місті льодову арену, де змогли б тренуватися як дорослі, так і юні спортсмени...

Наш сайт виражає свої найщиріші співчуття рідним та близьким Валерія Щербини. Це велика втрата для всієї спортивної родини нашого міста.

Щербина, спорт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.