ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:02 29.04


У Полтаві хочуть збудувати школу боротьби, але яку саме - невідомо

Депутати міської ради дали дозвіл на спорудження спортмайданчика поруч із басейном "Дельфін" ДЮСШ №3, міський голова заявив про будівництво школи боротьби, а директор ДЮСШ коментарі не дає.

На сесії Полтавської міської ради прийняли рішення про надання комунальному закладу "Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа №3 з плавання" дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Фрунзе 11а.

У рішенні значиться:

Надати комунальному закладу "Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа №3 з плавання" дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0.1693 га для обслуговування спортивного майданчика.

Міський голова Олександр Мамай, однак, зазначив наступне:

Між басейном "Дельфін" і другою спортивною школою є вільна земельна ділянка. Ми її надамо третій спортивній школі, щоб там збудувати школу боротьби. Як ми всі знаємо, зараз школа боротьби, вибачте за слово, у нас валянком підперта. Тому вихід один – треба збудувати нормальну школу, на шість матів. Спочатку треба збудувати, а потім приймемо рішення, що робити зі старою.

Оскільки в рішенні йдеться про майданчик, а в коментарі - про цілу школу боротьби, то за поясненням ми звернулися до директора ДЮСШ №3 Віктора Міця. Однак той сказав, що із рішенням не знайомий і давати подальші коментарі відмовився навіть після того, як це рішення було йому зачитане.

школа, ДЮСШ, боротьба, сесія, міськрада

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.