ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:02 29.04


У Полтаві діятиме центр реабілітації учасників війни

В обласному центрі завершують облаштування закладу реабілітації для учасників АТО. Над ремонтом працюють самі ветерани, а допомагають - небайдужі полтавці.

Триває підготовка до відкриття ветеранського центру. Самі ветерани його ремонтують, а небайдужі люди з усього світу передають кошти на його комплектацію. Полтавські підприємці допомагають з матеріалами на ремонт.

У центрі надаватимуть усі послуги для ветеранів АТО. Йдеться про фізіологічну реабілітацію, масаж, послуги психолога, організацію дозвілля. Обіцяють, що нікому нічого не нав'язуватимуть, тобто, ветерани просто можуть приходити до центру і відпочивати та відновлюватися.

Волонтери з Полтавського батальйону небайдужих зазначають, що нині є потреба в закупівлі шведської стінки (домовилися в магазині "Динамо" за 3500 грн із доставкою), груші (600 грн), тенісного столу (3500 грн)

Уже є телевізор, МФУ, комп'ютер (купили з допомогою української діаспори з Ірондеквойту, США), масажний стіл та дошка Ювмінова ( придбано за допомоги українців Австралії), три дивани (долучилися українці з Німеччини та фірма "Ворскла").

За допомоги Володимира та Валерія Головків встановлюють вікна та облаштовують опалення.

війна, АТО, ветерани, реабілітація

За темою:

  • Как получить стоматологическую помощь: куда лучше обращаться с возникшими зубными проблемами
  • Керівник Пенсійного фонду Полтавщини декларує власність у Криму
  • Під час пожежі у полтавській багатоповерхівці загинула людина
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.