ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:33 29.04


Настільний теніс. "Енергія" завоювала "срібло" Суперліги

У Чернігові завершився останній, четвертий тур клубного чемпіонату країни серед чоловічих команд Суперліги 2015/2016, за підсумками якого команда "Енергія" (Полтава) завоювала срібні медалі.

Ось що повідомив нашому сайту головний тренер "Енергії", заслужений тренер України Микола Закладний:

Перед четвертим туром зберігалася інтрига у боротьбі за золоті медалі. Лідирувала київська "Фортуна", яка була переможцем другого і третього турів, полтавська "Енергія" перемогла у першому турі. За певних обставин полтавці у Чернігові могли ще поборотися за "золото", але, на жаль, другого дня ми програли (1:4) команді "Суми", яка фінішувала на третьому місці у Суперлізі. Тож заключної інтриги не відбулося.

У складі "Енергії" у сезоні 2015/2016 виступали: гравець збірної України киянин Євген Прищепа, а також полтавці – заслужений майстер спорту Геннадій Закладний, майстри спорту Станіслав Чернобаєв та Сергій Коваль.

Також Микола Закладний нагадав:

Лише двічі в історії ми знаходили гроші для виступу полтавської "Енергії" в Суперлізі чемпіонату України. І двічі "Енергія" виборювала срібні медалі (2009, 2016). А між цими датами полтавські тенісисти завойовували одного разу звання командних чемпіонів України серед областей, срібних призерів та тричі - бронзових. Неодноразово полтавці були призерами командного Кубка України. Іван Катков був чемпіоном і призером особистих чемпіонатів України - в індивідуальному та парному розрядах, а Геннадій Закладний - призером чемпіонатів України у чоловічому парному та змішаному (мікст) розрядах.

спорт, настільний теніс, Закладний, Енергія

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.