ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:27 29.04


Комсомольськ освітлюють тишком-нишком

29 квітня депутати Комсомольської міськради провели позачергову десяту сесію. Розпорядження про її скликання міський голова Дмитро Биков підписав вчора, але сам документ було опубліковано за годину до засідання.

Відомо, що на сесії були присутні 24 депутати з 34, тобто можна говорити про рекордну кількість відсутніх - 10 депутатів. Залишається відкритим питання, яким чином доводили інформацію про сесію до депутатів, якщо в частині 10 статті 46 із змінами, внесеними згідно із Законом України від 18.09.2008 р. N 520-VI зазначено: "Рішення про скликання сесії ради відповідно до частин четвертої, шостої та восьмої цієї статті доводиться до відома депутатів і населення не пізніш як за 10 днів до сесії, а у виняткових випадках — не пізніш як за день до сесії із зазначенням часу скликання, місця проведення та питань, які передбачається внести на розгляд ради".

Порядок сьогоднішньої позачергової сесії — один із найкоротших, у ньому всього один важливий для Комсомольська пункт — "Про міський бюджет на 2016 рік (в новій редакції)", адже вносяться зміни до рішення 4-ї сесії сьомого скликання від 12 січня 2016 року.

У пояснювальній довідці до рішення сесії йде річ про новомодні та скандальні світильники для міста:

Збільшити видатки по спеціальному фонду (бюджет розвитку)  по департаменту житлово-комунального господарства на об’єкт "Капітальний ремонт (стадія РП) — заміна 840 вуличних світильників в мережі вуличного освітлення на світлодіодні, з урахуванням вимог щодо освітлення проїзних частин вулиць міста, перехресть, автобусних зупинок та пішохідних переходів за адресою м. Комсомольськ" за рахунок  надходження запозичення  від Північної екологічної фінансової корпорації НЕФКО на  суму 3 591 450 грн. З виробничою необхідністю зменшити  планові асигнування по КТКВК 150101 "Капітальні вкладення" на суму 224 466 грн для погашення позики від Північної екологічної фінансової корпорації НЕФКО у 2016 році

Ухвалене депутатами сьогодні рішення дозволить отримати перший транш кредиту від НЕФКО й замінити ще 191 світильник у Комсомольську.

Представників ЗМІ, за інформацією сайту prozoro.info, міська влада вирішила на сесію не запрошувати.

гроші, бюджет, Комсомольськ

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.