ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:22 30.04


"Ворскла" перемогла "Карпати" і знову привезе в Полтаву єврокубки

Полтавська "Ворскла" впевнено перемігши львівські "Карпати" - 3:0 - де-юре заброньювала за собою перепустку в Лігу Європи. Вперше в історії клубу - другий рік поспіль!

30 квітня у Полтаві "Ворскла" в рамках 24-го туру "Ліги Парі-Матч" приймала львівський клуб "Карпати". Справжньої боротьби не вийшло - полтавці були сильнішими в усіх компонентах гри і без проблем довели свою перевагу. Велика перемога дозволила команді Василя Сачка офіційно оформити перепустку в Лігу Європи. Другий сезон поспіль!

До 37-ї хвилини, коли Олександр Скляр відкрив рахунок, моментів у суперників не було. Гра проходила переважно в центрі поля. Але в одному з епізодів Коломоєць знайшов можливість віддати передачу під удар Скляру, і той, за допомогою рикошету, забив свій перший гол в сезоні. "Карпати" відповіли моментом Бланко-Лещука перед самим свистком на перерву, але форвард змарнував чудовий шанс.
Другий тайм додав грі кольорів. "Карпати" активніше грали в атаці, у "Ворскли" з'являлося все більше вільних зон для контргри. Хльобас міг подвоїти перевагу своєї команди ще на старті другої половини гри, однак відклав цю місію до 68-ї хвилини, коли майстерно пробив у нижній кут воріт Мисака - 2:0.

"Ворскла" не дала гостям навіть мінімального шансу до фінального свистка арбітра. Підопічні Сачка виглядали дуже солідно, повністю контролюючи гру. Команда провела другу половину ефективно і якісно. А під завісу поєдинку Коломоєць зробив рахунок великим.

Полтавці - знову у Європі!

Ворскла — Карпати 3:0

Голи: Скляр (37), Хльобас (67), Коломоєць (87).

Ворскла: Непогодов, Сімінін, Даллку, Дитятьєв (Чеснаков 39), Сапай, Скляр (Довгий 76), Ткачук, Громов, Бартулович, Хльобас, Коломоєць.

Карпати: Мисак, Пластун, Новотрясов, Мірошніченко, Костевич, Даушвілі, Голодюк (Чачуа 80), Худоб`як (Кльоц 69), Ксьонз (Гуцуляк 70), Кадимян, Бланко-Лещук.

 

спорт, футбол, Сачко, ФК Ворскла

За темою:

  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • "Ворскла" програла команді Руслана Ротаня. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.