ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:42 01.05


Полтавських дошкільнят годують недоброякісними продуктами

Прокуратура Полтави підозрює, що фірма-постачальник завозить дітям харчі неналежної якості і в неповному обсязі.

Полтавська прокуратура отримала доступ до оригіналів документів фінансово-господарської діяльності між ТОВ "Прогрес-ПТЦ" та Управлінням освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради за період 2015-2016 років. Про це свідчить ухвала Октябрського районного суду міста Полтави від 1 березня, повідомляє сайт "Наші гроші".

Слідство встановило, що директор фірми "Прогрес-ПТЦ" закуповує недоброякісні продукти харчування, які не відповідають документації конкурсних торгів, сертифікатам якості, деклараціям виробника та іншим документам. Частину недоброякісних продуктів фірма купує в ТОВ "Малороганський молочний завод" та ТОВ "Крема Продотті". Ці продукти в подальшому постачаються до дошкільних навчальних закладів Полтави.

26 січня цього року прокуратура міста Полтави розпочала кримінальне провадження за фактом внесення завідомо недостовірних відомостей до офіційних документів щодо фактичних об’ємів постачання та відповідності якості продуктів харчування. На початку січня цього року Управління освіти Полтавської міськради закупило у фірми "Прогрес-ПТЦ" продукти харчування (куряче м’ясо, масло, сир, сметану і какао-порошок) на суму 3,09 млн грн.

Директором і засновником ТОВ "Прогрес-ПТЦ" є Віталій Цубіков, який балотувався до Полтавської міськради у 2015 році за списками партії "Сила людей". Засновниками ТОВ "Малороганський молочний завод" є Світлана Марцеляк, Олена Шмиголь і Агропромислове ТОВ "Харківплемсервіс", засновником якого є Олександра Звозчик, а керівником – Олександр Шмиголь. Засновниками ТОВ «Крема Продотті» є Арсен Арутюнян, Євген Синиця і Максим Паздніков.

Додаткові файли:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/56347810

діти, корупція, влада

За темою:

  • Унаслідок вибуху саморобного вибухового пристрою травмувався хлопець
  • На іпотерапію дітей у Полтаві планують виділити майже мільйон гривень
  • Правоохоронці цілу ніч шукали зниклу 11-річну полтавку
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.