ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:00 25.01


"Ворскла" врятувалася у контрольній грі з поляками

Полтавська "Ворскла" провела перший контрольний поєдинок у рамках перших турецьких зборів. Команда Максимова грала двома різними складами і провела за змістом два різні тайми проти аутсайдера польської Екстракляси.

 

Суперником полтавців був футбольний клуб "ЛКС Лодзь", який наразі займає останню сходинку в турнірній таблиці польського елітного дивізіону. Команда Юрія Максимова зіграла двома різними складами. У першому таймі ворскляни грали погано, пропустили три голи, а у другому стільки ж забили — та не пропустили.

Варто відзначити, що у матчі не грав Владислав Кулач. Пресслужба клубу повідомила, що не підійшов Максимову і покинув розташування команди бразильський нападник Матеус Алвес. Натомість зумів себе блискуче проявити інший потенційний новачок — 23-річний Дмитро Щербак з команди СК "Полтава". На 62-й хвилині він віддав гольову передачу на порожні ворота на бразильця Луізао, потім головою чудово пробив, але влучив у переречину, а на 83-й хвилині зважився на потріл із середньої дистанції і забив третій гол ворсклян, зрівнявши рахунок. Перед цим на 70-й хвилині зі штрафного ювелірним ударом у кут забив Артур.

Наступний спаринг ворскляни проведуть 27 січня проти сербського "Радника".

Ворскла - Лодзь (Польща) - 3:3
Голи у ворсклян: Луізао 62, Артур 70, Щербак 83.
Ворскла (1 тайм): Ткаченко, Баєнко, Мартиненко, Якубу, Ребенок (Мельничук 33), Габелок, Челядін, Кане, Білий, Степанюк, Шехіч.
Ворскла (2 тайм): Різник, Сапай, Чеснаков, Пап-Альюн, Мельничук, Стрижак, Скляр, Артур, Луізао, Козиренко, Щербак.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Дмитро Щербак

За темою:

  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Кременчук закупить тролейбуси 2023 року випуску з автономним ходом
  • Президент України нагородив шахістку з Полтавщини Наталю Мироненко
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.