ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:00 01.05


Полтавці мають змогу користуватися екологічним таксі

Цього тижня у Полтаві одна зі служб таксі міста подарувала можливість скористатися послугами електромобіля. Поки що екологічних автівок на полтавських дорогах - п'ять, але з часом їх стане набагато більше.

У Полтаві планують створити службу таксі, яка використовуватиме виключно електромобілі для надання послуг із перевезення пасажирів.

А поки що в місті з’явилися перші п’ять машин, які використовує служба 1555.
Що ж стосується моделі – вибір таксистів випав на відомий "народний" електрокар Nissan Leaf. Екологічно чисті автівки виділяються відповідними наклейками на бічних сторонах.
Електромобілі Nissan Leaf комплектуються мультимедійними дисплеями в підголівниках передніх крісел, які не дадуть пасажирам нудьгувати під час поїздки. Крім того, в салоні є Wi-Fi з доступом до інтернету.
В автомобілях також встановлені таксометри, а невдовзі нам навіть обіцяють передбачити можливість оплати безготівковим способом завдяки терміналу (за поїздку можна буде розрахуватися карткою будь-якого банку).

Наразі за словами Андрія, водія одного з перших полтавських еко-таксі, у нашому місті облаштовано чотири пункти зарядки електромобілей – біля автоцентрів "Рено" та "Ауді-центр Полтава", в гіпермаркеті "Метро" та у готельно-ресторанному комплексі "Глухомань".

Вартість поїздки на екологічному авто не відрізняється від звичайних тарифів служби.

транспорт, таксі, екологія

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.