ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:53 02.05


У Полтаві стартував великодній ярмарок

На ярмарку, який щойно стартував у Полтаві на площі поруч із Свято-Успенським собором, продають товари, влаштовують конкурси і розваги та збирають гроші для військових.

Полтавський батальйон небайдужих організував на площі перед Свято-Успенським собором Великодній ярмарок, основна місія якого - зібрати якомога більше грошей для допомоги військовим на фронті.

Волонтери пишуть на сторінці у мережі Фейсбук:

Готуйтесь побачити широкий ярмарковий асортимент: кераміка, прикраси, мило ручної роботи, картини та сувеніри, ляльки, вишиванки, футболки... Працюватиме окремий майданчик для дітей — з розвагами, майстер-класами та подарунками. Звичайно, фуд-зона теж задовольнить будь-який смак! Крім традиційних українських страв — затірки за старовинним рецептом, вареників, галушок та млинців,- на вас чекають салати, страви барбекю (шашлик та ковбаски), надзвичайний бограч, а також різноманіття пловів, каша з польової кухні, на десерт — широкий вибір печива і морозиво-бар. З напоїв — компот, узвар, чай, кава та глінтвейни (крім традиційного, з червоного вина, спробуйте безалкогольні). Готуйстесь отримати майстер-клас по приготуванню галушок по-полтавськи. Такого в нас ще не було. Приготуймо галушки для армійців всім містом! На сцені протягом всього свята триватимуть виступи творчих колективів області, а також відбудеться дегустування пасок — адже 2 травня пройде традиційний великодній фестиваль "Свято Паски".

ПБН, волонтери, ярмарок, небайдужі

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.