ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:46 03.05


Один із обвинувачених у вбивстві Бабаєва намагався через суд вийти з-під варти

Трьом обвинуваченим у вбивстві мера Кременчука Бабаєва та судді Лободенка вкотре продовжили строк тримання під вартою. Один із них попросив скасувати запобіжний захід, але суд відмовився розглядати скаргу.

Апеляційний суд Полтавської області відмовився розглянути апеляційну скаргу одного з трьох обвинувачених у вбивстві мера Кременчука Олега Бабаєва та судді Автозаводського районного суду Олександра Лободенка.
Чоловік попросив скасувати ухвалу Кобеляцького районного суду, згідно з якою йому продовжили строк тримання під вартою до 14 червня. У своїй скарзі він також попросив обрати відносно нього інший запобіжний захід, не пов'язаний із триманням під вартою. Однак суд відмовився розглядати його скаргу.

Враховуючи, що апеляційна скарга обвинуваченим подана на судове рішення, яке не підлягає оскарженню в апеляційному порядку, у відкритті провадження за апеляційною скаргою обвинуваченого необхідно відмовити

- зазначається в ухвалі Апеляційного суду Полтавської області.

Попри це, обвинувачений ще має можливість оскаржити дану ухвалу Апеляційного суду Полтавщини в касаційному порядку.

Нагадаємо, що два роки тому в Кременчуці було два резонансних вбивства. В лютому 2014 року застрелили суддю Автозаводського районного суду Олександра Лободенка, в липні — мера Кременчука Олега Бабаєва. Нині ці два вбивства об’єднали в одну справу. У вбивствах звинуватили чотирьох осіб – Олександра Мельника, Олександра Крижановського, Ігора Пасічного та Ігора Куника. Їхню справу розглядає Кобеляцький районний суд.

суд, Бабаєв, апеляція

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.