ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:02 04.05


Із 1.5 тисячі бажаючих служити за контрактом узяли лише половину

Цього року у Полтавській області близько 1.5 тисячі осіб виявили бажання нести військову службу за контрактом. З них до лав ЗСУ потрапило близько 700 чоловік.

Про це в коментарі УНН-Центр повідомив заступник військового комісара по роботі з особовим складом та громадськістю підполковник Едуард Бородай.

Цього року до нас надійшло близько 1.5 тисячі заяв про бажання нести службу за контрактом. З них близько 700 чоловік у області цьогоріч взято до ЗСУ на контрактній основі. Причиною для відмови особі у можливості вступити до лав ЗСУ може бути її залежність від алкоголю чи наркотиків, проведення досудового слідства щодо цієї особи чи кримінальна справа. Також на службу не приймаються ті, хто не пройшов належним чином трирівневу систему медкомісії та психологічно-професійний відбір: перевірка фізичної підготовки, документів, бесіда та психодіагностичні тести тощо,

- повідомив Бородай.

Є два види служби за контрактом: звернутися до військкомату чи до військової частини, або навчання у військовому коледжі. Зокрема, на Полтавщині, у Військовому коледжі сержантського складу можна проходити службу за контрактом на посадах сержантського та старшинського складу у ЗСУ.

контракт, військомат, Бородай

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.