ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:30 22.02


"Ворскла" на останніх хвилинах втратила нічию у грі з "Динамо"

У суботу, 22-го лютого, "Ворскла" провела перший матч весняної частини сезону, програвши київському "Динамо". Полтавці пропустили вирішальний гол на останніх хвилинах гри.

 

Після зимової перерви у рамках 19-го туру УПЛ кияни на стадіоні імені Лобановського приймали полтавську "Ворсклу". Нагадаємо, цей поєдинок відбувся без глядачів. Відвідування матчу було дозволене лише дітям - учням загальноосвітніх шкіл та дітям-вихованцям футбольних шкіл столиці у супроводі дорослих. 

Ворскляни не програли перший тайм. Юрій Максимов спробував Кане разом із хорватом Пуцліном в опорній зоні - і вгадав. Цей тандем діяв надійно та впевнено. З моментів можна згадати удар Вербича - м'яч влучив у поперечину, а згодом Буяльський неймовірним за траекторією ударом застав Різника зненацька - 1:0. Надалі господарі продовжували володіти ініціативою та завершувати ледь не кожну свою атаку ударом по воротах. Але одного разу огризнулася і "Ворскла", причому результативно. Після подачі з правого флангу від Пердути Степанюк скористався помилкою захисників киян і головою переправив м'яч у сітку приблизно з лінії воротарського майданчика, зрівнявши рахунок.

У полтавців вдало увійшов у гру Якубу, який на фланзі діяв надактивно та створив кілька моментів поблизу воріт Бущана. Кияни також створили чимало моментів, щоб здобути перемогу. Зокрема, свій шанс змарнував Караваєв. Нарешті, вже у компенсований до другого тайму час господарі таки змогли вирвати три очки: Русин промчався до воріт та завдав удару, Різник зреагував та парирував м'яч, але той відскочив до Вербича, який без перешкод примудрився ефектним ударом боковими ножицями переправити його у сітку.

Динамо – Ворскла – 2:1 (0:0)

Голи: Буяльський 50, Вербич 90+1 – Степанюк 62.

Динамо: 1. Бущан. 94. Кендзьора. 30. Шабанов. 4. Попов. 16. Миколенко. 5. Сидорчук (к). 8. Шепелєв (14. Де Пена 76). 29. Буяльський (6. Кадірі 90+2). 99. Дуелунд (20. Караваєв 65). 7. Вербич. 70. Русин.

Ворскла: 31. Різник. 4. Пердута. 17. Чеснаков (к). 92. Пап-Альюн Ндіайе. 23. Сапай. 28. Пуцлін (8. Габелок 82). 11. Степанюк (66. Артур 69). 10. Кулач. 50. Кане. 82. Ребенок (5. Якубу 65). 9. Шехич.

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.