ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:32 04.05


Із міського бюджету роздають допомогу. Дістатися може навіть астрологу

На найближчому засіданні виконкому Полтавської міськради планують виділити більше 277 тисяч гривень на матеріальну допомогу тим, хто її попросив, а також учасникам бойових дій та інвалідам (67 осіб).

На сайті міської ради з'явився проект рішення міськвиконкому про виділення коштів за програмою "Турбота". Йдеться про виділення коштів тим людям, які зверталися по допомогу до міської влади. Загалом виділять 204 100 грн для 183 людей.

Список отримувачів допомоги - це від 500 до п'яти тисяч гривень - теж опублікований. У цьому цікавому списку, наприклад, ми знайшли Верещагіна Віталія Васильовича. Саме так звуть відомого полтавського "астролога". Ця людина (допускаємо, втім, що це може бути повний тезка, однак пошук за телефонним довідником не дав співпадіння) отримає 500 гривень.

Інша графа виплат - учасники бойових дій та інваліди війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення – мешканці міста Полтава.

Тут допомогу по одній тисячі гривень отримають 67 людей. У списку є особа на ім'я Бородай Едуард Миколайович - повний тезка заступника обласного "воєнкома". На ці виплати передбачили 67 тисяч гривень.

Ще по дві тисячі кожного кварталу цього року виплатять Ярешко Люсі Вікторівні, як значиться в проекті рішення, на допомогу члену сім'ї загиблого ветерана війни, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення.

Андрій Ярешко загинув 5 березня цього року від мінометного обстрілу під Авдіївкою.

міськвиконком, Турбота, допомога, бюджет

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.