ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:05 06.05


Новосанжарська РДА закупила два шкільні автобуси за 2.4 мільйона гривень

У Нових Санжарах відділ освіти закупив два шкільні автобуси, кожен із яких коштує по 1.2 мільйона гривень. В які школи направлять автобуси – поки що невідомо.

Відділ освіти Новосанжарської районної державної адміністрації Полтавської області за кошти державного та місцевого бюджетів закупив два шкільних автобуси "Мрія" жовтого кольору. Кожен із них коштує один мільйон двісті тисяч. Автобуси матимуть по 31 місцю для сидіння.

Голова комітету з конкурсних торгів Володимир Хвостик повідомив у телефонному режимі, що потреба в закупівлі автобусів була – два старих потрібно списати. Однак, до яких саме шкіл направлять автобуси, поки ще не вирішили. На питання, хто в подальшому буде сплачувати за бензин, відповів, що гроші виділятимуться з районного бюджету.

У конкурсі взяли участь два підприємства – "Радіал-Україна" та "Лада-Сервіс". Виграло перше підприємство, оскільки інше пропонувало автобуси на один мільйон двісті одну тисячу гривень дорожче.

Автобуси поставлять до 31 грудня 2016 року. Кожен із них має бути новий та з гарантією на не менше 18 місяців або 50 000 км пробігу.

автобус, Нові Санжари, тендер

За темою:

  • Півсотні дронів за 9 млн гривень: полтавці уклали чергову угоду
  • У Полтаві розгорівся скандал через тендер на покіс трави
  • На покіс трави та прибирання вулиць влада Полтави хоче витратити майже 15 мільйонів
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.