ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:38 06.05


ФК "Полтава" програв команді Чичикова та Бацули

6 травня у черговому турі першої ліги полтавська команда гостювала в Кіровограді. Саме там наразі грають екс-ворскляни Андрій Бацула та Олексій Чичиков, команда яких - "Зірка" - була сильнішою - 2:0.

Зірка - Полтава - 2:0

Голи: Акименко 35, Б. Баранець 56.

Зірка: Паст, Лупашко, Щедрий, Допілка, Бацула, Б. Баранець, Кучеренко, Г. Баранець (Загальський 80), Акименко (Деребчинський 84), Ковальов, Чичиков (Попов 87).
Полтава: Бонь, Семенюк, Парамонов, Ковтун, Кушніренко, Масалов (Стеценко 75), Недоля, Сокуренко (Іванов 46) Зеленевич, Насібулін, Семенець (Коновалов 63).

Сьогодні у Кіровограді у календарному матчі першої ліги місцева "Зірка"  - лідер турніру - приймала ФК "Полтава". Господарі поля з перших хвилин захопили ініціативу, створивши декілька небезпечних моментів біля воріт полтавців. Але по-справжньому небезпечним і результативним моментом стала нагода Акименка на 35-й хвилині, яка виявилася результативною. Прийнявши м'яч у штрафному майданчику гостей, він прибрав захисника і виконав удар у дальній кут воріт - 1:0.

Після перерви "Зірка" - без п'яти хвилин команда Прем'єр-ліги - продовжувала контролювати гру. Перевага господарів вдруге втілилася в гол на 56-й хвилині зусиллями Акименка і Баранця. Перший віддав відмінну передачу, а Борис Баранець красиво перекинув м’яч через голкіпера Боня у сітку – 2:0. Найкращий шанс забити у гостей змарнував Іванов, який не реалізував вихід віч-на-віч із воротарем, мали моменти також Масалов та Коновалов, але підвела реалізація.

Після 25-го туру полтавці - восьмі у турнірній таблиці першої ліги (34 очки). У наступному турі 11 травня полтавці прийматимуть удома, на стадіоні "Локомотив", маріупольський "Іллічівець".

спорт, футбол, ФК Полтава

За темою:

  • Зинедин Зидан: Лучший игрок чемпионата мира по футболу 1998 года по версии The Football
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Молоді "політехніки" взяли "срібло" футбольної першості країни
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.