ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:35 07.05


На Полтавщині в приватному будинку вибухнула гранта: один загиблий і шестеро поранених

В одному з будинків Новосанжарського району стався вибух, який призвів до трагедії. Про це інформує ГУНП в Полтавській області. Вибух стався ввечері 6 травня.

Близько 22-ї години до Новосанжарського відділення ГУНП в Полтавській області надійшло повідомлення, що в місцеву Центральну районну лікарню доставлено шістьох неповнолітніх дітей із численними осколковими пораненнями. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи поліції району та області.

Під час роботи на місці трагедії попередньо встановлено, що близько 21-ї години 20-річний місцевий мешканець приніс у будинок предмет, схожий на гранату (ймовірно, Ф-1), та демонстрував його в компанії. Під час необережного поводження з гранатою боєприпас вибухнув

– йдеться в офіційному повідомленні.

Заступник начальника ГУНП в Полтавській області Сергій Чиж розповів, що внаслідок вибуху 20-річний хлопець загинув на місці. Шестеро сусідів - неповнолітні дівчата віком 6, 14 років, двоє віком 15 років та двоє – шістнадцятирічних, із численними політравмами госпіталізовані до районної лікарні. Стан здоров’я однієї з дівчат тяжкий, інші діти перебувають у стані середнього ступеню тяжкості.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 115 (умисне вбивство з правовою кваліфікацією "нещасний випадок") та 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

трагедія, смерть, граната

За темою:

  • Молода жінка у Полтаві кинулася під поїзд
  • У ДТП в Розсошенцях загинув мотоцикліст
  • Справу щодо загибелі полтавської комунальниці закрили
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.