ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:25 07.05


Футбол. "Ворскла" у Запоріжжі перемогла "Зорю"

У передостанньому турі чемпіонату країни з футболу команда Василя Сачка перемогла турнірного сусіда - "Зорю" - завдяки голам Хльобаса і Шиндера.

Зоря (Луганськ) – Ворскла - 1:2
Голи: Будківський (12) - Хльобас (46), Шиндер (85-пен.)
Зоря: Шевченко, Опанасенко, Петряк (Любенович 58), Тотовицький, Будківський, Караваєв, Форстер, Каменюка, Гордієнко (Гречишкін 73), Чайковський (Танковський 54), Сиваков.
Ворскла: Непогодов, Хльобас, Дитятьєв, Бартулович (Ребенок 74), Коломоєць, Сапай, Шиндер (Довгий 90), Ткачук, Скляр, Даллку (Чеснаков 20), Сімінін.

Попередження: Каменюка 77 - Сапай 28, Шиндер 30, Дитятьєв 41, Коломоєць 58, Скляр 75, Ткачук 75, Чеснаков 77.
Вилучення: Сапай 86 (повторне попередження).

Перший тайм пройшов за відчутної переваги зорян. Уже на 13-й хвилині номінальні господарі повели в рахунку. Чайковський виконав подачу з правого флангу, а Пилип Будківський, випередивши Даллку, красиво пробив повз Непогодова — 1:0

Капітан ворсклян через вісім хвилин був змушений попросити заміну, зазнавши ушкодження ноги. На 15-й хвилині той же Будківський знову мав шанс, але в останній момент м’яч вдало вибив Сергій Сімінін. Полтавці ж за увесь перший тайм нанесли лише один удар по воротах суперника.

Другий тайм ворскляни почали вдало: Сімінін із лівого флангу подав до штрафного майданчика на Хльобаса, той скинув під удар Ткачуку. Удар Андрія прийняв на себе захисник і м’яч знову відскочив до Хльобаса, який пробив Микиту Шевченка — 1:1. Дмитро міг робити дубль, але на 55-й хвилині після подібної подачі зліва вже від Ткачука, влучив у поперечину. А переможний гол полтавці провели в ендшпілі. На 85-й хвилині зусилля Шиндера призвели до пенальті. Сам постраждалий його і реалізував чітким пострілом у кут — 1:2.

Догравали матч біло-зелені у меншості. Другу жовту картку отримав Вадим Сапай. А всього арбітр ворсклянам показав аж вісім карток…

Головний тренер "Ворскли" Василь Сачко в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1" прокоментував вольову перемогу своєї команди:

Думаю, гра сподобалася уболівальникам і фахівцям. Матч був рівним із невеликою перевагою "Зорі" в першому таймі. Ми хотіли довести, що не граємо не гірше луганської команди, хотіли взяти реванш за поразку в першому колі в Полтаві. Перед грою сказав хлопцям, що хто сильніший, хто більше заслуговує на перемогу, той і виграє сьогодні. При рівній грі ми забили два м'ячі і перемогли. Звичайно, я задоволений

Сачко закважив, що у першому таймі полтавцям не вистачало агресивності на флангах.

 - У перерві попросив - ввічливо і культурно - щоб хлопці включалися. Уже кінець чемпіонату, коли ж грати?! Вони прислухалися, стало щось виходити, з'явилися удари, моменти, забиті голи. Проявили самовіддачу, бажання і волю - спасибі хлопцям за ці якості. З іншого боку, дуже шкода, що часто пропускаємо через власні помилки. У нас залишилася гра з "Олександрією", думаю, теж цікавий матч буде.

- Чи залишаться в команді Хльобас, Даллку, інші гравці, у яких закінчуються контракти?
- Я зустрічався з керівниками клубу. У нас будуть невеликі зміни. До кінця чемпіонату хочеться поставити крапку в тих трансферних питаннях, які ми намітили. Керівники йдуть назустріч і за це їм спасибі. Завдяки їм сьогодні є футбол в Полтаві і хочеться, щоб якість і рівень цього футболу тільки поліпшувалися.

 

спорт, футбол, Сачко, ФК Ворскла

За темою:

  • Зинедин Зидан: Лучший игрок чемпионата мира по футболу 1998 года по версии The Football
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Молоді "політехніки" взяли "срібло" футбольної першості країни
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.