ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:35 08.05


Полтавці пробилися до фіналу Дефлімпійських ігор

Футбольна збірна України з полтавцями у складі пробилася до фіналу Дефлімпійських ігор, перемігши 7 травня в Одесі у вирішальному матчі європейської кваліфікації (група D) збірну Італії - 3:1.

Учора дефлімпійська збірна України (спортсмени з вадами слуху) у вирішальному матчі європейської кваліфікації (група "D") перемогла сильну збірну Італії - 3:1.

Ось що розповів нашому сайту один із наставників збірної України - полтавець, заслужений тренер України Олександр Верещака:

У нашій кваліфікаційній групі грали три збірні - України, Данії, Італії. Кожна команда виступає за спрощеною "процедурою" лише два матчі - один вдома, інший на виїзді (за жеребом). У першій грі (4 жовтня 2015 року) ми перемогли на виїзді Данію - 1:0. Тепер у домашній грі перемогли Італію - 3:1. На полі у складі української збірної в Одесі грали п'ятеро футболістів полтавського "Інваспорту". Однак ця гра стала "рідкістю", адже жоден із полтавців не зміг відзначитися забитим м'ячем. Проте у чотирьох випадках полтавці робили результативні передачі!

Збірна України, хоча й зіграла вже всі свої матчі, але все ж таки достроково пробилася до фінального футбольного турніру Дефлімпійських ігор-2017, які відбуватимуться у Самсуні (Туреччина). У нашій групі (група "D") залишилося зіграти ще матч Італія - Данія (29 жовтня 2016 року), але від його результату вже нічого не залежить.

Невдовзі збірна України разом із полтавцями у складі розпочинає заключний етап підготовки до дефчемпіонату світу з футболу, який з 19 червня по 2 липня відбуватиметься у Салерно (Італія). Там збірна України гратиме у групі "С", в якій нашими суперниками будуть дефзбірні Ірану, Великої Британії та Єгипту.

інваспорт, футбол, Верещака

За темою:

Топ-5 за тиждень :









Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.