ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:11 09.05


Ілля Кива у майбутньому бачить себе принаймні прем’єром

В інтерв'ю телевізійному "5 каналу" полтавець Ілля Кива заявив про свої кар'єрні амбіції, допомогу міністра Авакова, а також відсутність спілкування із керівником Нацполіції.

Щодо кар’єрних амбіцій керівника департаменту протидії наркозлочинності, це, цитуємо Киву: "мінімум крісло прем'єр-міністра, років через десять".

Також Ілля Кива прокоментував чутки, нібито йому протегує міністр внутрішніх справ Арсен Аваков: "Звичайно, якби не було його, то мене б давно вже стерли - коли буде за що, він сам мене зітре".

В іншому інтерв'ю "112 каналу" борець із наркотиками зізнався, що свого часу вживав марихуану. А на питання, чи готовий він все-таки пройти переатестацію, відповів: "якщо буде поставлене таке завдання".

Також колишній комбат "Полтавщини" повідав, як боровся з алкоголізмом в своєму батальйоні в 2014 році:

Фізичною розправою за тотальний алкоголізм - так. Я їх пристібав до стовпів на дорозі, коли вони були п’яні, наручниками, і вони стояли по дві доби - я ще фотографував і відсилав їх рідним,

- заявив начальник департаменту протидії наркозлочинності Ілля Кива.

Кива також повідав, що з керівником Нацполіціі Хатією Деканоідзе, яка два тижні тому подала документи на його звільнення, не спілкується навіть у службових справах.

Кива, інтерв’ю, Аваков, Деканоідзе

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.