ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:12 10.05


Надзвичайна подія на 9 травня: на кладовищі пошкодили могилу бійця АТО

У Полтаві двоє нетверезих чоловіків скоїли акт вандалізму на Алеї Героїв Центральному кладовищі, пошкодивши пам'ятник на могилі загиблого учасника АТО.

9 травня нетверезий чоловік пошкодив пам'ятник Олександрові Максименку, загиблому в АТО полтавцю. На могилі виявився звалений надгробок. Чоловіка, який зруйнував пам'ятник, затримали та передали поліції наступного дня. Перед тим із кладовища він утік, вчинивши спротив тим, хто намагався його затримати.

Максимов Олександр Євгенович народився 19 травня 1974 року у м. Полтава. Закінчив Полтавське вище зенітне ракетне командне училище. Проходив службу у Збройних Силах України. Був звільнений за станом здоров'я. 19 березня 2014 року був призваний на військову службу за мобілізацією. Старший офіцер відділення військового обліку Полтавського об'єднаного міського військового комісаріату. Капітан. Направлений командуванням у відрядження у зону АТО. Загинув 14 вересня 2014 року в бою, коли колона військових, що прямувала для підкріплення блокпостів української армії, потрапила у засідку бойовиків.

9 травня, вандалізм

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.