ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:35 10.05


Гандбол. "Динамо" двічі розгромлене в Запоріжжі

Полтавське "Динамо" зіграло два пропущених матчі в Запоріжжі проти команди ЗТР і двічі поступилося - 16:41 та 15:35.

У першій грі (матч 21-го туру) динамівці трималися на рівних лише на перших хвилинах і навіть одного разу повели в рахунку - 3:2. Однак надалі запорожці почали грати швидше і вийшли вперед на кілька пунктів. До перерви рахунок став великим - 22:6 на користь господарів. У другому таймі запорожці дозволили собі закинути менше, а пропустити більше. Підсумок матчу - 41:16 на користь ЗТР.

Динамо: Кривошей; Мухін, Свириденко, Абрамов (3), Чуніхін (1), Нестеренко (4), Шевеля; Прокопчук (2), Павлюков (4), Хауха (1), Пихуля, Цокало (1); Онас (н.в.), Сенько (н.в.). Головний тренер Олександр Горський.

Семиметрові: 4/4 – 2/1. Штрафний час: 8 – 8.

У другому поєдинку, наступного дня, проти того ж ЗТР (28 тур) полтавці виглядали теж не найкращим чином. Уже на перших хвилинах вони програвали, а невдовзі рахунок став 8:1 на користь номінальних гостей (за календарем матч мав відбутися в Полтаві, але "Динамо" вирішило зіграти в Запоріжжі - так дешевше). Лише на 15-й хвилині номінальні господарі закинули другий гол, та до перерви рахунок був 14:7 на користь запорожців. У другому таймі ЗТР додав у швидкості й агресії і ще збільшив відрив у рахунку. Підсумок матчу - 35:15 на користь запорожців.

Динамо: Кривошей; Мухін (1), Абрамов (2), Нестеренко (1), Прокопчук (1), Чуніхін, Павлюков (3); Цокало (6), Пихуля (1), Хауха, Шевеля, Свириденко; Онас (н.в.), Сенько (н.в.). Головний тренер Олександр Горський.

Семиметрові: 3/2 – 4/2. Штрафний час: 14 – 6. На 28-й хв. дискваліфікований Павлюков (три вилучення).

У турнірній таблиці чемпіонату полтавці - останні.

спорт, гандбол, Динамо, ЗТР

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.