ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:38 10.05


На першому ж етапі тестування п'ять абітурієнтів на Полтавщині намагалися пронести телефони

На ЗНО з української мови та літератури в Полтавській області п'ять абітурієнтів намагалися пронести мобільні телефони.

Про це в коментарі УНН-Центр повідомив директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко.

Під час основної сесії ЗНО з української мови та літератури ми зафіксували п'ять випадків, коли абітурієнти намагалися пронести до приміщення для складання тестування заборонену техніку, зокрема мобільні телефони. Утім, цьогоріч ми провели контроль до початку тестування, а не під час тестування. Це дало змогу абітурієнтам взяти участь у складанні тестів. У випадку ж, якщо порушення зафіксовано під час проведення ЗНО, абітурієнта позбавляли права складати тест. Зараз, з 5 до 12 травня, триває реєстрація на додаткову сесію ЗНО з української мови та літератури. Яка кількість учасників буде брати участь у ній, наразі сказати неможливо,

- розповів Сидоренко.

До участі в додатковій сесій ЗНО допускаються особи, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання через причини, які не залежали від їх дій та волі, та на які вони не можуть вплинути (хвороба, смерть рідних по крові або по шлюбу, стихійне лихо, зокрема пожежа, повінь, землетрус, військові дії або суспільні збурення, техногенна катастрофа в день або переддень проведення зовнішнього оцінювання з певного предмета під час основної сесії), або у зв'язку з участю у міжнародних, всеукраїнських заходах - змаганнях, конкурсах, олімпіадах. Протягом п'яти робочих днів абітурієнти мають подати відповідні документи до регіонального центру оцінювання якості освіти.

ЗНО, тестування, екзамени, Сидоренко

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.