ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:38 10.05


Суд арештував машину полтавського травматолога, яка на Жовтневій збила двох перехожих

Апеляційний суд наклав арешт на автомобіль полтавського травматолога Миколи Кислого, на якій було збито двох людей. Власник авто на суд не з'явився.

Апеляційний суд наклав арешт на автомобіль полтавського травматолога Миколи Кислого, на якій було збито двох людей. Власник авто на суд не з'явився.

10 травня колегія Апеляційного суду Полтавської області задовольнила клопотання прокурора Зоріна про накладання арешту на автомобіль марки "Toyota Avensis". Машина перебуватиме на майданчику тимчасового тримання транспортних засобів до завершення досудового розслідування.

На суд власник авто Микола Кислий не прийшов – подав заяву про розгляд справи без його участі. Прокурор Зорін та слідчий Губа сказали колегії суддів, що машину необхідно арештувати для проведення подальших експертиз. Щонайменше, за словами прокурора, буде проведено слідчий експеримент з чоловіком на прізвище Іванєлов, від якого надійшла явка з повинною і який зізнався в злочині. За словами прокурора, Микола Кислий поки що відмовляється давати покази.

Адвокат Миколи Кислого був проти задоволення апеляційної скарги прокурора. Судді Анатолій Кисіль, Наталія Голубенко та Лілія Денисенко все ж скасували ухвалу Київського районного суду від 20 квітня, за якою автомобіль мали повернути власнику.

Нагадаємо, що на вказаному автомобілі 12 лютого було збито двох перехожих – чоловік отримав травми середнього ступеня тяжкості, а жінка померла в лікарні. Власнику машини підозра поки що не вручалась, підозрюваних у справі поки що немає.

Цікаво, що минуле засідання перенесли через те, що Микола Кислий поїхав за кордон, а його адвокат брав участь в розгляді іншої справи. Cьогодні перед початком розгляду скарги адвокат повідомив, що не говорив слідчому про від'їзд Миколи Кислого за кордон. Начебто захиснику про поїздку лікаря нічого невідомо. На це слідчий зазначив, що все ж говорив з адвокатом і саме від нього дізнався про поїздку Миколи Кислого. Колегія суддів вирішила не вдаватися в деталі і перейшла до розгляду. Однак судді попередили, що дані справи мають певний строк розгляду, тому перенесення засідання завжди має бути мотивованим.

Кислий, суд, автомобіль, ДТП

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.