ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:15 11.05


Дорожники говорять, що залатали 151 км доріг області

З початку року на замовлення Служби автомобільних доріг у Полтавській області на автодорогах загального користування ліквідували 51 тис 650 кв.м ямковості на 151 км доріг.

Про це повідомили в прес-службі автомобільних доріг Полтавщини.
З 29 квітня по 5 травня на дорогах державного значення ліквідували шість тисяч 704 кв.м ямковості на 14 км доріг, в тому числі на територіальних дорогах 890 кв.м на трьох км доріг, а також на дорогах місцевого значення 798 кв.м на двох км доріг.

На ліквідації ямковості працювало 15 дорожніх навісних фрез, дві машини для ремонту покриття струменевим методом "УЯР-1", "Шаффер" та 29 бригад дорожніх робітників ДП "Полтавський облавтодор".

Роботи виконувалися на автомобільних дорогах: Київ-Харків-Довжанський, Полтава-Олександрія, Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Суми-Полтава, Полтава-Красноград, Лубни-Миргород-Опішня, Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин, Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин, Гадяч-Опішня, Оржиця-Хорол, Пирятин-Гребінка, Хорол-Семенівка-Кременчук, Миргород-Велика Багачка-Байрак, Лохвиця-Вирішальне-Лубни, Диканька-Михайлівка-Стасі, Лохвиця-Свиридівка.

дороги, ремонт

За темою:

  • Полтавці консолідують зусилля для покращання стану доріг, — Пронін
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.