ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:57 11.05


У Лохвиці нові бордюри вкрали відразу ж після встановлення

Наприкінці квітня біля лохвицького Будинку культури встановили 65 нових бордюрних блоків поруч із квітником і пам'ятником письменнику Архипу Тесленку. А вже за півдоби квітник був розкурочений і блоки щезли.

Забрали всі 65 блоків. На землі у клумбі, яку розрівняли граблями робітники після встановлення, лишилися сліди двох людей. Третій, імовірно, чекав у машині й допомагав вантажити. Щоб вивезти бордюри, треба було скористатися, як мінімум, "бусиком" або автомобільним причепом. Гадаю, швидше, ніж за 20 хвилин, розібрати й завантажити бордюр було неможливо. Примітно, що за кілька метрів у "Газелі" ночував чоловік, який займається відновленням старих подушок. Він каже, що нічого не чув і не бачив. Не віриться, що центром протягом 20 хвилин ніхто не проходив. Ми з усіх сил стараємося зробити центр міста красивішим і привабливішим. Це викрадення, а також крадіжки саджанців, сміливо можна назвати вандалізмом. Підозрюємо, що комусь дуже неприємно бачити, як кращає Лохвиця, як працює нова міська влада, і вони цілеспрямовано роблять капості,

розповів заступник міського голови Сергій Шрамко.

За подібним сценарієм за тиждень до блоків зникли саджанці дерев та кущів, які лохвиччани висадили навколо пам'ятника Героям Небесної Сотні. Міська рада закупила в "Гадячлісгоспі" ялинки, модрини, калину, айлант, спіреї, аронії, каштани та 50 кущів самшиту. Вандали оперативно "пройшлися" відразу ж після висадки, повідомляє сайт міста Лохвиця.

Лохвиця, крадіжка, бордюр

За темою:

  • Поліція затримала підозрюваних у розбійному нападі на АЗС під Кременчуком
  • Полтавка обікрала один й той самий магазин 19 разів
  • Зухвалий розбій: під Кременчуком озброєні злочинці пограбували АЗС
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.