ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:30 11.05


У Полтаві хочуть виділити гроші на ремонт у школах та садочках

На офіційному сайті Полтавської міської ради з’явився проект рішення виконавчого комітету про ремонтні роботи у низці соціальних закладів міста.

У разі прийняття проекту на найближчому засіданні, капітальний ремонт цьогоріч буде здійснено у чотирьох школах, двох гімназіях та п’яти дитячих садочках.

Згідно з документом, капремонт з повною заміною вікон зроблять у полтавських загальноосвітніх школах №9, №15, №26, №34, а також гімназіях №31 та №32. Крім того міська рада планує відремонтувати дитячі садочки "Червона шапочка" і "Оленка" (№60 і №81 відповідно) і павільйони дошкільних закладів освіти №5 "Ягідка", №34 "Журавлик" і №78 "Пізнайко". Також ремонтні роботи пройдуть у ЛОР-відділенні другої міської клінічної лікарні.

У приміщенні дитячо-юнацького клубу "Товариш" у разі прийняття рішення буде проведена реконструкція, а в будівлі терцентру соціального обслуговування , що на вулиці Ю.Кондратюка, 7а, відремонтують покрівлю та утеплять фасад.

Додатково в проекті рішення йдеться про плани будівництва павільйонів у восьми дитячих садочках (№1 "Веселка", №7 "Теремок", №13 "Сонечко", №27 "Зірочка", НВК №26 "Перші кроки", №58 "Калинка", №72 "Веснянка", №36 "Школа здоров’я") і амбулаторії сімейної медицини №3 в селі Івонченці.

ремонт, школа, садочок, бюджет

За темою:

  • У понеділок на двох вулицях у Полтаві не буде води
  • Ями та вибоїни: полтавські дороги в жахловому стані після ремонту
  • Ремонт серпантину на Червоному Шляху завершать у травні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.