ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:30 13.05


П'яний скутерист врізався в іномарку і потрапив до лікарні

У Великобагачанському районі сталася ДТП за участю скутера та легковика, повідомили у прес-службі ГУ НП у Полтавській області. П'яний водій скутера після аварії потрапив до лікарні.

Установлено, що на 287-му кілометрі автодороги Київ-Харків у межах села Поділ Великобагачанського району рухався скутер "HONDA-Dio" під керуванням 59-річного водія. Мотоцикліст, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зіткнувся з автомобілем "Mersedes-Bens" під керуванням 36-річного жителя м.Харків, який рухався в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП водій двоколісника отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Великобагачанської ЦРЛ. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Винуватцю ДТП загрожує покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ДТП, аварія, скутер, Багачка

За темою:

  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • На Полтавщині сталася смертельна ДТП
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.