ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:00 11.07


З міськрадою судяться за пільговий проїзд

У Полтавському окружному адміністративному суді розглядається справа щодо скасування виконавчим комітетом Полтавської міської ради пільгового проїзду для інвалідів-війни під час карантину.

Про це повідомив Валерій Кулага, представник спілки громадських організацій України «Народна рада» на сесії міськради.

За його словами, оскаржили в суді рішення виконавчого комітету, яким було обмежено права певних категорій осіб. Це стосується інвалідів війни і так далі. З даного приводу був поданий позов для захисту  інтересів, тому що виконавчий комітет самостійно не скасував дане рішення.

Відповідно ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 23 червня 2020 року відкрито виконавче провадження, пише Коло

Олександр Шамота, секретар Полтавської міської ради пояснив, що такі дії щодо проїзду в громадському транспорті є вимушені і пов’язані виключно з карантинними обмеженнями, які прийняв Кабмін.

Діє постанова Кабінету міністрів України, яка встановлює спецрежим перевезення у громадському транспорті. Кількість людей, які можуть одночасно перебувати в громадському транспорті має відповідати кількості сидячих місць.

Коли буде скасована ця постанова, влада обіцяє запустити громадський транспорт у звичному режимі.

Натомість пільговики кажуть, що розпорядження Кабміну носять лише рекомендаційний характер.

 Нагадаємо, 20 березня 2020 року виконавчий комітет Полтавської міської ради прийняв рішення запровадити з 23 березня 2020 року на період карантину, на території міста Полтава та визначити години перевезення осіб пільгових категорій з 11 години до 15 години щоденно, в міському пасажирському транспорті загального користування окрім осіб, які задіяні з проведення заходів із запобігання поширення коронавірусу.

транспорт, відновлення, карантин

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • У Полтаві легковик збив пішохода
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.