ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:45 15.07


З вересня до шкіл пускатимуть при температурі не вище 37,2

У МОЗ розповіли, за яких умов не допускатимуть дітей та вчителів до школи.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що ні діти, ні співробітники навчальних закладів не будуть допускатися до школи при наявності температури 37,2 градуса.

Про це він сказав під час брифінгу 15 липня, відповідаючи на питання щодо умов роботи шкіл з 1 вересня.

За його словами, обов'язковим у школах буде вимірювання температури, як дітям, так і співробітникам навчальних закладів.

"При температурі 37,2 і вище ані працівники, ані діти не будуть допускатися до роботи, або навчання. Також обов'язковою буде наявність масок у дітей та батьків при заході у школу. Також у школах мають бути антисептики та під наглядом учителів діти повинні ними користуватися", - сказав Степанов.

Він зазначив, що це загальні речі, які будуть обов'язковими. Інші умови та критерії роботи шкіл будуть озвучені згодом, після того, як їх затвердить Кабмін.

  • Раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що адміністрації навчальних закладів мають організувати роботу медсестер так, щоб у випадку навчання дітей у другу зміну працював і медкабінет.
  • У МОЗ повідомили, що попри карантин та скасування обов'язкового медогляду дорослих, діти мають пройти обстеження у певних лікарів перед початком навчального року.
  • З 12 березня українські школи відправили на карантин у зв'язку з поширенням COVID-19. Навчальний рік діти закінчували дистанційно, проте багато батьків скаржилися, що такий спосіб навчання їм не підходить та вимагають відкрити школи.
освіта, школи

За темою:

  • У дисертації ректора "Полтавської політехніки" виявили плагіат
  • Три заклади профтехосвіти області отримають 32 мільйони на майстерні
  • До Полтави завітали представники Міністра освіти і науки України
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.