ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:30 19.07


"Ворскла" фінішувала десятою в УПЛ

Футболісти полтавської "Ворскли" програли матч останнього туру УПЛ у Дніпрі і фінішували на десятому місці з дванадцяти. Вже відомо, що чимало гравців основного складу залишили Полтаву.

Сьогодні, 19 липня, у Дніпрі полтавська "Ворскла" закривала свій футбольний сезон 2019/2020 матчем проти "Дніпра-1". Основа біло-зелених уже відпочиває, а на цей матч ворскляни привезли суто молодіжний склад і програли його з великим рахунком.

Дніпро-1 — Ворскла - 3:0

Голи: Супряга 25, 40, Хобленко 55.

Дніпро-1: Юрчук, Адамюк, Сваток (Кравченко, 46), Логінов (Лопирьонок, 46), Цуріков (Польовий, 62), Батагов, Ярмолюк, Ді Франко, Булеца (Сабатіні, 68), Супряга, Хобленко (Назаренко, 68).

Ворскла: Ісенко, Дмитрук, Семілєт (Костенко, 88), Павлюк, Мельничук (Кулаковський, 83), Якубу, Білий (Дубко, 46), Гаджук, Козиренко (Посєвкін, 55), Кравчук, Власов (Галата, 46).

Команда Юрія Максимова фінішувала десятою, а чемпіоном із рекордним в історії відривом від другого місця (у 23 очки) став донецький «Шахтар».

Уже відомо, що ворскляни попрощалися з групою футболістів — наступного сезону у Полтаві не буде Артура, Луїзао, Шехіча, Мартиненка, Габелка та деяких інших виконавців.

Новий чемпіонат УПЛ стартує за місяць.

 

Фото — офіційний сайт «Дніпра-1»,

статистика — сайт уболівальників ФК «Ворскла».

 

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.