ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:33 15.05


Розбіглися. Екс-волейболісти "Фаворита" борються за нагороди чемпіонату України

Колишні гравці лубенського "Фаворита" наразі борються за медалі у вирішальних поєдинках чемпіонату України з волейболу. Про них - наша розповідь.

В українському волейболі розпочалися вирішальні матчі серії плей-офф (до трьох перемог) за звання переможця та бронзового призера чемпіонату країни 2015/2016. У складах різних команд виступають екс-гравці лубенського "Фаворита", який у недалекому минулому був, нагадаємо, неодноразовим бронзовим призером чемпіонату країни.

У двох перших матчах фіналу плей-офф (у Харкові) місцевий "Локомотив", у складі якого грає колишній ліберо "Фаворита" Пилип Гармаш, двічі переміг дніпропетровський "Дніпро", за який виступає колишній діагональний лубенців Дмитро Сухінін. У першій та другій іграх харків'яни перемагали з однаковими рахунками - по 3:0. Третій і четвертий (якщо знадобиться) матчі за "золоті" медалі відбудуться у Дніпропетровську - 20 і 21 травня. Якщо, уявімо, "Дніпро" зможе зрівняти рахунок у серії, то п'ятий, вирішальний поєдинок за чемпіонство відбудеться у Харкові.

У серії плей-офф за "бронзу" чемпіонату країни львівський "Барком-Кажани", капітаном якого є екс-гравець "Фаворита" Віталій Осадца, зустрічається з харківською "Юракадемією". Перші дві гри вже відбулися у Львові. У першому матчі перемогли гості - 3:0, у другому львів'яни - 3:1 (рахунок у серії - 1:1). Наступні дві гри відбудуться у Харкові.

спорт, волейбол

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.