ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:07 16.05


Світлана Коваль завоювала три медалі на етапі Кубка світу з городків

У Молодечно (Білорусь) відбувся перший цьогорічний етап Кубка світу з городкового спорту, на якому успішно виступила наша землячка Світлана Коваль (Кочергіна) з Кременчука.

Ось що повідомив нашому сайту президент Полтавської обласної федерації городкового спорту, заслужений тренер України Микола Севрюк:

У Білорусі Світлана Коваль (Кочергіна) стала володаркою трьох нагород на етапі Кубка світу в особистих першостях: двох срібних медалей - в єврогородках і фінських городках, та бронзової медалі в жіночому абсолюті (триборстві). У класичних городках Світлана посіла сьоме місце. Медалей могло бути й більше, але на жаль, у Білорусі виступили лише дві українки - кременчужанка і Альона Дрешель з Києва. Тож у жіночій командній першості (за регламентом - три учасниці) українки не змогли виступити.

У чоловічій командній першості збірна України (Антон Шильніков, Валерій Шабанов, Володимир Розлуцький і Юрій Геращенко) упевнено завоювала золоту медаль, перемігши у фіналі тих же українців зі збірної команди окупованого Криму.

Тепер Світлана Коваль (Кочергіна) готується до участі у чемпіонаті Європи з городкового спорту, який у червні відбуватиметься у Санкт-Петербурзі (Росія).

спорт, городки

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.