ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:12 16.05


У Полтаві засудили чоловіка, який "продав" квартиру, що була в комунальній власності

Вироком Октябрського районного суду Полтави засуджено 58-річного мешканця Великобагачанського району, який шахрайським шляхом заволодів грошима полтавця, що мав намір придбати квартиру в обласному центрі.

Про це повідомив прокурор Полтавської місцевої прокуратури, який підтримував державне обвинувачення в суді, Ігор Зінченко.

Наприкінці липня 2014 року чоловік, використовуючи завідомо підроблені документи - свідоцтво про право власності на нерухоме майно та довідку про місце реєстрації - вдаючи із себе власника житла, яке насправді перебувало у комунальній власності міста, у кабінеті приватного нотаріуса уклав із полтавцем договір купівлі-продажу квартири, незаконно заволодівши 20 тис доларів США, що за тогочасним курсом становило понад 230 тис грн,

- розповів Ігор Зінченко.

За його словами, тривалий час обвинувачений переховувався від органів досудового розслідування, однак був затриманий при спробі перетину державного кордону України з Російською Федерацією.

Наразі чоловік засуджений до п'яти років позбавлення волі. Його дії кваліфіковані за ч.4 ст.358 (використання завідомо підробленого офіційного документа) та ч.3 ст.190 (заволодіння майном шляхом обману, здійснене у великому розмірі) Кримінального кодексу України.

Поки що вирок не набув законної сили, а тому до обвинуваченого застосовано запобіжний захід – тримання під вартою,

- сказав прокурор.

суд, вирок, прокуратура

За темою:

  • Двох кременчужан засудили: побили до смерті чоловіка
  • Мамай просить суд поновитися на посаді міського голови
  • На Полтавщині продовжили заборону руху всіх суден
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.