ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:30 13.08


"Нова пошта" прокоментувала інцидент на кременчуцькому терміналі

Під час завантаження автомобілю "Нової пошти" на терміналі в Кременчуці стався витік речовини з однієї з посилок та почалося задимлення. Співробітники компанії викликали представників Державної служби з надзвичайних ситуацій. За попередніми даними, у посилці знаходився пероксид водню.

На нашому сайті днями вийшла новина про інцидент на терміналі компанії "Нова пошта". У відповідь ми отримали коментар компанії, який подаємо без скорочень.

"У вівторок, 11 серпня, під час завантаження автомобілю "Нової пошти" на терміналі в Кременчуці стався витік речовини з однієї з посилок та почалося задимлення. Співробітники компанії викликали представників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Автомобіль був швидко розвантажений, посилка з небезпечним вмістом була відділена від решти відправлень. За попередніми даними, в ній знаходився пероксид водню, який належить до заборонених до відправлення вантажів. Посилки клієнтів не постраждали, вони були перевантажені в інший автомобіль для подальшої відправки", - йдеться у повідомленні.

"Просимо дотримуватися правил надання послуг і не відправляти заборонені для перевезення вантажі, адже це може нашкодити здоров’ю людей або іншим відправленням. З повним переліком таких відправлень можна ознайомитися за посиланням

https://novaposhta.ua/privatnim_klientam/zaboroneni_do_perevezennya_vidpravlennya.

У разі недотримання цим вимог НП звертатиметься до суду за відшкодуванням матеріальних збитків", - резюмують у компанії.
 

Нова пошта, інцидент, ДСНС, резонанс

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.