ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:15 17.05


У закинутих руїнах на Полтавщині молодь учили воювати, захищатися та виживати

У лісі поблизу Нових Санжар відбувся вишкільний табір "Джура-2016". Цей вишкіл проводить молодіжна організація "Сокіл" з метою військового та патріотичного навчання молоді.

Протягом 14-15 травня у лісовому масиві неподалік від Нових Санжар пройшов вишкільний табір "Джура-2016", який спільними зусиллями зорганізували Полтавський і Новосанжарський осередки Всеукраїнської громадської організації "Сокіл". Участь у ньому взяли хлопці й дівчата, віком від 13 років, зякі ібралися з усієї Полтавської області та навіть зі Слов'янська Донецької області.

Проживання та навчання учасників табору відбувалося в закинутих ангарах, а не у лісі, як планувалося, тому складалося враження реальних дій в умовах окупованого міста.

Таборове життя організовували досвідчені інструктори, волонтери та учасники російсько-української війни: бунчужний - Сьомін Георгій (голова Полтавського обласного осередку ВГО "Сокіл", доброволець чоти «Карпатська Січ», депутат Октябрської районної в м.Полтава ради), комендант - Рябика Микола (заступник голови Полтавського обласного осередку ВГО "Сокіл" із загальних питань, волонтер), інтендант - Контарчук Владислав (боєць батальйону "Січ", заступник голови Київської районної в м.Полтава ради). Старшинський склад: Юліан Матвійчук (боєць полку "Азов", депутат Полтавської міської ради) та Віталій Михайлик (боєць полку "Азов", депутат Октябрської районної в м.Полтава ради), Роман Чабановський (волонтер, голова Октябрської районної в м.Полтаві ради), Федів Роман (доброволець чоти "Карпатська Січ"), Юлія Костенко (волонтер ГО "Легіон Свободи", депутат Полтавської обласної ради).

За програмою заходу таборовики взяли активну участь у тактичних заняттях; начилися користуватися зброєю; укріпили вміння з основ туристичного життя; стріляли з пневматичної зброї; пройшли дводобовий спортивний вишкіл; зрощували відчуття командного духу в іграх та тренінгах; слухали лекції з історії заснування сокільського руху та про український націоналізм; набули навичок індивідуальної самооборони та пройшли основи тактичної медицини.

вишкіл, Сокіл, Джура

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.